Home » Sport » Clubul Sportiv „Viitorul” se pregătește pentru marile competiții

Clubul Sportiv „Viitorul” se pregătește pentru marile competiții

Sportivii de la Clubul „Viitorul” Bârlad au săptămânal meciuri amicale cu diverse echipe pentru a fi în cea mai bună formă la marile competiții. Juniorii născuți 1996 care jucau la Vaslui au revenit acasă, întrucât echipa la care au fost împrumutați a fost desființată.

Juniorii născuți 1996 au ratat ocazia de a mai participa anul acesta la Campionatul de Juniori Republicani. Până acum, aceștia erau împrumutați la FC Vaslui și aveau ocazia să participe la marile competiții. Anul acesta în schimb echipa de la Vaslui a fost desființată, iar acum juniorii bârlădenii vor reveni acasă, iar pentru viitor va trebui să găsească o altă variantă pentru a juca.

Sportivii care activează la Clubul Sportiv „Viitorul” Bârlad au parte săptămânal de meciuri amicale pe categorii de vârstă cu diverse echipe, având menirea să-i pregătească pentru marile competiții.

După succesul de la Bacău, sportivii de la „Viitorul” nu au lăsat pregătirea deoparte și au intrat direct în pâine. Săptămâna trecută ei au avut un meci amical cu Comstar Vaslui.

„Organizăm periodic meciuri amicale, astfel încât juniorii să fie în cea mai bună formă. În week-end va începe campionatul județean de fotbal. La campionat avem înscrisă grupa cea mai mare de juniori, majoritatea având 17-18 ani” ne-a declarat Florin Bularda, președintele Clubului Sportiv „Viitorul” Bârlad.

Clubul mai are în plan participarea – cu juniorii din categoria de vârstă 2005 și 2006 la Cupa „Gheorghe Ene” și respectiv, la Cupa „Gheorghe Ola”, competiții care se vor desfășura în perioada septembrie 2014 – aprilie 2015.

Pentru anul viitor, clubul și-a propus să bifeze participarea la Cupa „Hagi Danone”, cu sportivii din categoria de vârstă 2003. (Daniela PORUMB)

Sportivii de la Clubul "Viitorul" Bârlad au săptămânal meciuri amicale cu diverse echipe pentru a fi în cea mai bună formă la marile competiții. Juniorii născuți 1996 care jucau la Vaslui au revenit acasă, întrucât echipa la care au fost împrumutați a fost desființată. Juniorii născuți 1996 au ratat ocazia de a mai participa anul acesta la Campionatul de Juniori Republicani. Până acum, aceștia erau împrumutați la FC Vaslui și aveau ocazia să participe la marile competiții. Anul acesta în schimb echipa de la Vaslui a fost desființată, iar acum juniorii bârlădenii vor reveni acasă, iar pentru viitor va trebui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile