Home » Sport » Gimnastele bârlădence, pregătite pentru finale

Gimnastele bârlădence, pregătite pentru finale

Lotul de gimnastică al CSS Bârlad se simte în formă să atace finalele pe aparate ale campionatului național de la Deva.

Lotul de gimnastică al Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se pregătește intens pentru fazele finale ale campionatului național de la Deva, ce va avea loc între 23 și 25 octombrie. În urma concursului preliminar de calificare, din 19 iunie, de la Onești, echipa CSS s-a calificat cu un număr de cinci sportive. În ciuda acestei vești îmbucurătoare, clubul va fi nevoit până la urmă să se prezinte numai cu patru din cele cinci fete, întrucât una dintre ele s-a accidentat între timp. Este vorba de Maria Lupu, care a suferit o întindere musculară.

Așadar, în competiție vor participa: Daniela Trică – la categoria junioare 3 nivel 2 (10 ani), Teodora Grigore și Teodora Manolache – la junioare 2 nivel 3 (11 ani). La categoria junioare 2 nivel 4 (12 ani) va participa Ștefania Vîrlan, cea care a concurat cu sportivele de la lotul național depășindu-le pe trei dintre ele.

Atât sportivele cât și coordonatorii lotului – Ana-Maria și Liviu Iordache – speră că în urma concursului individual și a calificărilor, clubul să aibă câte o reprezentă pentru fiecare finală pe aparate de-a doua zi. (Andrei ARSENE)

Lotul de gimnastică al CSS Bârlad se simte în formă să atace finalele pe aparate ale campionatului național de la Deva. Lotul de gimnastică al Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se pregătește intens pentru fazele finale ale campionatului național de la Deva, ce va avea loc între 23 și 25 octombrie. În urma concursului preliminar de calificare, din 19 iunie, de la Onești, echipa CSS s-a calificat cu un număr de cinci sportive. În ciuda acestei vești îmbucurătoare, clubul va fi nevoit până la urmă să se prezinte numai cu patru din cele cinci fete, întrucât una dintre ele s-a…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: