Home » Justitie » Sancționați pentru nepurtarea centurii de siguranță

Sancționați pentru nepurtarea centurii de siguranță

Săptămâna trecută, polițișii rutieri vasluieni au organizat o acțiune de verificare privind nefolosirea centurii de siguranță.

Au participat, în medie, zilnic, peste 20 de polițiști rutieri, aceștia având în vedere toate categoriile de autovehicule pentru care legea prevede utilizarea centurii de siguranță de către ocupanți. În urma controalelor, au fost prinși peste 500 de conducători auto care nu au respectat normele de circulație rutieră, polițiștii vasluieni dând nu mai puțin de 539 de sancțiuni contravenționale pentru nefolosirea centurii de siguranță. (Roxana NĂSTASĂ)

Săptămâna trecută, polițișii rutieri vasluieni au organizat o acțiune de verificare privind nefolosirea centurii de siguranță. Au participat, în medie, zilnic, peste 20 de polițiști rutieri, aceștia având în vedere toate categoriile de autovehicule pentru care legea prevede utilizarea centurii de siguranță de către ocupanți. În urma controalelor, au fost prinși peste 500 de conducători auto care nu au respectat normele de circulație rutieră, polițiștii vasluieni dând nu mai puțin de 539 de sancțiuni contravenționale pentru nefolosirea centurii de siguranță. (Roxana NĂSTASĂ)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile