Home » Invatamant » Schimbări la început de an școlar

Schimbări la început de an școlar

Noul an școlar le-a adus o surpriză unora dintre elevii școlii de Muzică și Arte Plastice „N. N. Tonitza” din Bârlad. Timp de un an și cinci luni, ei vor învăța, din nou, în vechiul sediu. Excepție fac doar clasele pregătitoare, care își vor desfășura cursurile la școala generală „Tudor Pamfile” (Școala nr. 4).

Motivul acestei „remutări”, după trei ani în care au învățat la Școala nr. 4, îl reprezintă lucrările de reabilitare a școlii „Iorgu Radu” (Școala nr. 1). Elevii acesteia din urmă vor învăța la școlile nr. 4 și 5. Dacă prichindeii din clasele pregătitoare vor învăța în acest an școlar în incinta școlii nr. 5, elevii claselor primare și de la gimnaziu își vor desfășura orele de curs la școala nr. 4, unde vor învăța în trei schimburi.

Sperăm că lucrurile vor decurge normal în noul an școlar. Deși, inițial, propusesem ca o parte din elevii școlii nr. 1 să învețe la școala nr. 7, am revenit asupra deciziei din mai multe motive. Am avut norocul că atât școala nr. 5 cât și școala nr. 4 au clase libere, sunt oarecum în centrul orașului și elevii se pot deplasa cu ușurință chiar și în condițiile vitrege din timpul iernii”, a declarat viceprimarul Marin Bunea. (Mihaela NICULESCU)

Noul an școlar le-a adus o surpriză unora dintre elevii școlii de Muzică și Arte Plastice „N. N. Tonitza” din Bârlad. Timp de un an și cinci luni, ei vor învăța, din nou, în vechiul sediu. Excepție fac doar clasele pregătitoare, care își vor desfășura cursurile la școala generală „Tudor Pamfile” (Școala nr. 4). Motivul acestei "remutări", după trei ani în care au învățat la Școala nr. 4, îl reprezintă lucrările de reabilitare a școlii „Iorgu Radu” (Școala nr. 1). Elevii acesteia din urmă vor învăța la școlile nr. 4 și 5. Dacă prichindeii din clasele pregătitoare vor învăța în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: