Home » Sport » Leonard Bibirig rămâne la Vaslui

Leonard Bibirig rămâne la Vaslui

HC Vaslui va juca joi, de la ora 18:15, în cadrul etapei a IV-a din Liga Națională, împotriva celor de la HCM Constanța. Meciul va fi unul foarte dificil pentru vasluieni, care vor întâlni unul din cei mai dificili adversari din acest sezon.

Echipa vasluiană a remizat în ultima etapă, într-un meci de infarct, cu CSA Steaua Alexandrion București, scor 26-26. La finalul acelei partide, antrenorul de la HC Vaslui, Leonard Bibirig, a declarat că dorește să-și înainteze demisia din cauza jocului slab prestat de echipa sa. Însă ieri, acesta a liniștit fanii vasluieni: “Nu plec!”

În urma rezultatelor de la sfârșitul etapei a III-a, HC Vaslui ocupă poziția a VI-a din cele 13 echipe înscrise în Liga Națională, cu patru puncte, fiind la egalitate cu Steaua București șI Dinamo București. (G.V.)

HC Vaslui va juca joi, de la ora 18:15, în cadrul etapei a IV-a din Liga Națională, împotriva celor de la HCM Constanța. Meciul va fi unul foarte dificil pentru vasluieni, care vor întâlni unul din cei mai dificili adversari din acest sezon. Echipa vasluiană a remizat în ultima etapă, într-un meci de infarct, cu CSA Steaua Alexandrion București, scor 26-26. La finalul acelei partide, antrenorul de la HC Vaslui, Leonard Bibirig, a declarat că dorește să-și înainteze demisia din cauza jocului slab prestat de echipa sa. Însă ieri, acesta a liniștit fanii vasluieni: “Nu plec!” În urma rezultatelor de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: