Home » Sport » Mulțescu, noul antrenor al Petrolului

Mulțescu, noul antrenor al Petrolului

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești, ieri, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administrație al clubului.

În vârstă de 63 de ani, noul antrenor este unul dintre cei mai vârstnici tehnicieni din actuala ediție a Campionatului Național de fotbal. În palmaresul său se numără 238 de jocuri ca antrenor a 11 echipe din Liga 1: Jiul Petroșani, Dinamo București, Dacia Unirea Brăila, Astra, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc, FC Vaslui, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț și Petrolul Ploiești. Din totalul jocurilor, 85 le-a câștigat, în 55 a făcut egalitate, în timp ce pe celelate 98 le-a pierdut.

Mulțescu antrenează pentru a treia oară echipa prahoveană. În perioada 2003/2004 a obținut două victorii, iar în sezonul 2011/2013 a câstigat de 6 ori în 11 etape.

Ultima oară, Gigi Mulțescu a antrenat Dinamo București, unde a stat primele 8 etape ale sezonului trecut ale Ligii 1. (A.H)

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești, ieri, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administrație al clubului. În vârstă de 63 de ani, noul antrenor este unul dintre cei mai vârstnici tehnicieni din actuala ediție a Campionatului Național de fotbal. În palmaresul său se numără 238 de jocuri ca antrenor a 11 echipe din Liga 1: Jiul Petroșani, Dinamo București, Dacia Unirea Brăila, Astra, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc, FC Vaslui, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț și Petrolul Ploiești. Din totalul jocurilor, 85 le-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile