Home / Sport / Mulțescu, noul antrenor al Petrolului

Mulțescu, noul antrenor al Petrolului

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești, ieri, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administrație al clubului.

În vârstă de 63 de ani, noul antrenor este unul dintre cei mai vârstnici tehnicieni din actuala ediție a Campionatului Național de fotbal. În palmaresul său se numără 238 de jocuri ca antrenor a 11 echipe din Liga 1: Jiul Petroșani, Dinamo București, Dacia Unirea Brăila, Astra, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc, FC Vaslui, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț și Petrolul Ploiești. Din totalul jocurilor, 85 le-a câștigat, în 55 a făcut egalitate, în timp ce pe celelate 98 le-a pierdut.

Mulțescu antrenează pentru a treia oară echipa prahoveană. În perioada 2003/2004 a obținut două victorii, iar în sezonul 2011/2013 a câstigat de 6 ori în 11 etape.

Ultima oară, Gigi Mulțescu a antrenat Dinamo București, unde a stat primele 8 etape ale sezonului trecut ale Ligii 1. (A.H)

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Petrolul Ploiești, ieri, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administrație al clubului. În vârstă de 63 de ani, noul antrenor este unul dintre cei mai vârstnici tehnicieni din actuala ediție a Campionatului Național de fotbal. În palmaresul său se numără 238 de jocuri ca antrenor a 11 echipe din Liga 1: Jiul Petroșani, Dinamo București, Dacia Unirea Brăila, Astra, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc, FC Vaslui, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț și Petrolul Ploiești. Din totalul jocurilor, 85 le-a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: