Home » Sport » Se caută gimnaști

Se caută gimnaști

Antrenorii lotului de gimnastică din Bârlad îi așteaptă pe toți copiii doritori de mișcare.

Secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad caută copii pentru grupa de începători. Grupele de începători sunt de la 4 la 6 ani, în cazul fetelor, și 4 – 9 ani, în cazul băieților. La acest nivel, copiii sunt întâmpinați cu jocuri și activități distractive, cât și cu mișcări de balet și coregrafie de dans. Acestea au ca obiectiv principal menținerea sănătății precum și menținerea capacității intelectuale.

Ana-Maria Iordache, antrenor la CSS Bârlad, ne-a declarat că tuturor copiilor le place să se joace și să se miște, ca urmare cere sprijinul părinților să-și aducă micuții la sala de gimnastică, ei fiind singurii responsabili de educația lor în spiritul mișcării. Aceasta ne-a mai spus că acest tip de activitate este foarte eficient, iar pe parcurs ce cresc gimnastica poate deveni un fel de „microb”.

În prezent, lotul de gimnastică din cadrul CSS numără 85 gimnaste începătoare, 30 la nivel avansat și opt la nivel de performanță. De asemenea, există o grupă de 20 de băieți. (Andrei ARSENE)

Antrenorii lotului de gimnastică din Bârlad îi așteaptă pe toți copiii doritori de mișcare. Secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad caută copii pentru grupa de începători. Grupele de începători sunt de la 4 la 6 ani, în cazul fetelor, și 4 - 9 ani, în cazul băieților. La acest nivel, copiii sunt întâmpinați cu jocuri și activități distractive, cât și cu mișcări de balet și coregrafie de dans. Acestea au ca obiectiv principal menținerea sănătății precum și menținerea capacității intelectuale. Ana-Maria Iordache, antrenor la CSS Bârlad, ne-a declarat că tuturor copiilor le place să se joace și…

Review Overview

User Rating: 2.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile