Home » Sanatate » Angajații Penitenciarului Vaslui au donat sânge

Angajații Penitenciarului Vaslui au donat sânge

Inspirați de Programul Național „O șansă pentru viață”, 30 de funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Vaslui au donat sânge. Aceștia au mers la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Bârlad să doneze. Ba mai mult, nu vor să se oprească aici cu donarea, ci să continue această inițiativă.

„Suntem conștienți că doar astfel, sprijinindu-i pe cei aflați în nevoie, le oferim o șansă de a-și trăi mai departe viața. Sângele donat de oricare dintre noi poate salva un nou-născut, o mamă, un tată, un frate sau o soră. Colegii noștri și-au exprimat deschis disponibilitatea de a permanentiza această acțiune la intervale regulate de timp”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Vaslui, Nicolae Toma. (Roxana NĂSTASĂ)

Inspirați de Programul Național "O șansă pentru viață", 30 de funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Vaslui au donat sânge. Aceștia au mers la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Bârlad să doneze. Ba mai mult, nu vor să se oprească aici cu donarea, ci să continue această inițiativă. "Suntem conștienți că doar astfel, sprijinindu-i pe cei aflați în nevoie, le oferim o șansă de a-și trăi mai departe viața. Sângele donat de oricare dintre noi poate salva un nou-născut, o mamă, un tată, un frate sau o soră. Colegii noștri și-au exprimat deschis disponibilitatea de a permanentiza această…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: