Home » Sport » CS "Viitorul" Bârlad are echipă de seniori

CS "Viitorul" Bârlad are echipă de seniori

De aproximativ o lună, Clubul Sportiv „Viitorul” Bârlad și-a format o echipă de fotbal-seniori. Clubul a avut, până în august, doar opt echipe de juniori, iar între timp a format și antrenat peste 20 de tineri cu vârste între 15 și 19 ani, care vor forma echipa de seniori ce va juca în Divizia D județeană.

Obiectivul nostru este ca, în doi ani, echipa aceasta de seniori să promoveze în liga a III-a”, a declarat Florin Bularda, directorul CS Viitorul Bârlad.

Echipa proaspăt formată s-a înscris deja în Campionatul județean de fotbal și până acum seniorii au disputat un singur meci oficial, în Cupa României, duminică 7 septembrie. Fotbaliștii antrenați de Ovidiu Manga i-au învins atunci cu 2-1 pe cei din Perieni.

Conducerea clubului se declară optimistă în privința entuziasmului și dăruirii cu care se antrenează seniorii.

Duminică, aceștia vor susține primul lor meci din cadrul campionatului județean de fotbal, campionat la care participă 24 de echipe de seniori, din care una din Bârlad, două din Vaslui, dar și echipe din Huși, Negrești precum și din multe comune ale județului. (Mihaela NICULESCU)

De aproximativ o lună, Clubul Sportiv „Viitorul” Bârlad și-a format o echipă de fotbal-seniori. Clubul a avut, până în august, doar opt echipe de juniori, iar între timp a format și antrenat peste 20 de tineri cu vârste între 15 și 19 ani, care vor forma echipa de seniori ce va juca în Divizia D județeană. „Obiectivul nostru este ca, în doi ani, echipa aceasta de seniori să promoveze în liga a III-a”, a declarat Florin Bularda, directorul CS Viitorul Bârlad. Echipa proaspăt formată s-a înscris deja în Campionatul județean de fotbal și până acum seniorii au disputat un singur…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: