Home » Sport » RC Bârlad, la un singur meci de Superligă

RC Bârlad, la un singur meci de Superligă

Mâine se va decide ce echipă se va califica în Superliga Națională de Rugby.

Rugby Club Bârlad va susține sâmbătă un meci de o importanță majoră împotriva echipei CS Poli Agro Iași. Meciul va avea loc pe stadionul Ghencea II din București și în urma acestui joc se poate decide cine va promova în Superligă. Astfel, câștigătoarea va promova direct, pe când învinsa va trebui să mai joace un joc de baraj în dauna ultimei clasate din Liga Națională.

La final de campionat, Ioan Harnagea, antrenorul echipei bârlădence, ne-a declarat că, odată cu sezonul 2014, a început o aventură de neuitat: „Echipa de rugby s-a calificat într-o finală destul de greu de anticipat. Ajunși acum în fața acestui meci echipa se prezintă foarte bine din punct de vedere tehnico-tactic, cât și psihic”.

În ciuda acestui fapt, doi dintre titulari s-au accidentat. Este vorba de Marius Lucian Munteanu și Borcia Laurențiu. Ei sunt deocamdată sub supravegherea medicilor, însă se speră o revenire a lor până la ora meciului.

În urma partidelor din sezonul regulat s-a putut observa un echilibru foarte mare, echipele împărțind victoriile. Conform spuselor antrenorului, echipa care se va controla mai bine din punct de vedere psihic, probabil că va și câștiga.

La finalul partidei vor fi înmânate medalii, bârlădenii sperând s-o câștige pe cea de aur, implicit calificarea directă în Superliga Națională. Meciul ar putea fi transmis înregistrat pe site-ul rugbytv.ro. (Andrei ARSENE)

Mâine se va decide ce echipă se va califica în Superliga Națională de Rugby. Rugby Club Bârlad va susține sâmbătă un meci de o importanță majoră împotriva echipei CS Poli Agro Iași. Meciul va avea loc pe stadionul Ghencea II din București și în urma acestui joc se poate decide cine va promova în Superligă. Astfel, câștigătoarea va promova direct, pe când învinsa va trebui să mai joace un joc de baraj în dauna ultimei clasate din Liga Națională. La final de campionat, Ioan Harnagea, antrenorul echipei bârlădence, ne-a declarat că, odată cu sezonul 2014, a început o aventură de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: