Home / Sport / Speranțe mari la naționalele de cross

Speranțe mari la naționalele de cross

CSS Bârlad dorește clasare de top la campionatul național de cross de luna viitoare.

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se pregătește intens pentru Campionatul Național de Cross, din 28 octombrie, de la Băile Felix. Acest concurs este și un criteriu de selecție pentru Campionatele Balcanice și Europene.

Astfel, potrivit spuselor antrenorului lotului Lucian Bolgar, clubul speră o clasare în top IV, loc ce duce automat la Campionatul Balcanic. Sportiva în care se pun cele mai speranțele este Mihaela Petrea, câștigătoarea mai multor competiții la categoria ei de vârstă, dar și participantă la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori 1 din SUA la proba de 3.000 de metri obstacole.

“În momentul de față, ne bazăm se bazează pe 10 sportivi la toate categoriile de vârstă, juniori 2 (generația ’97-’98), juniori 1 (generația ’95-’96), tineret și seniori”, a mai precizat antrenorul lotului. (Andrei ARSENE)

CSS Bârlad dorește clasare de top la campionatul național de cross de luna viitoare. Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se pregătește intens pentru Campionatul Național de Cross, din 28 octombrie, de la Băile Felix. Acest concurs este și un criteriu de selecție pentru Campionatele Balcanice și Europene. Astfel, potrivit spuselor antrenorului lotului Lucian Bolgar, clubul speră o clasare în top IV, loc ce duce automat la Campionatul Balcanic. Sportiva în care se pun cele mai speranțele este Mihaela Petrea, câștigătoarea mai multor competiții la categoria ei de vârstă, dar și participantă la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori 1 din…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: