Home » Sport » Încă o înfrângere pentru HC Vaslui

Încă o înfrângere pentru HC Vaslui

Echipa vasluiană nu au putut produce surpriza pe terenul campioanei României, HCM Constanța. Deși a încheiat prima repriză cu avantaj de un gol, formația vasluiană nu a reușit să mențină ritmul până la finalul meciului, fiind învinsă la o diferență de cinci puncte.

Meci a fost echilibrat, deși o echipă era campioana en-titre a României, iar cealaltă nou-promovată. Astfel, în minutul zece, tabela de marcaj indica scor egal, 3-3. Echilibrul s-a menținut până aproape de pauză, atunci când echipa HC Vaslui a intrat la cabine cu un avantaj de un gol (13-14).

A doua repriză a început dezastruos pentru echipa antrenată de Leonard Bibirig, astfel greșelile din atac și apărare, împreună cu o echipă a Constanței schimbată complet, au întors soarta partidei complet, tabela arătând 21-16 după numai 10 minute de joc. Până la final, diferența creată între HCM Constanța și HC Vaslui, nu a mai putut fi recuperată, astfel meciul s-a încheiat 28 la 23 în favoarea constănțenilor.

După patru meciuri disputate în Liga Națională, HC Vaslui are acumulate patru puncte, cu o victorie, un egal și două înfrângeri, ocupând poziția a 10-a, în timp ce echipele de pe pozițiile 11, 12 și 13 au un joc în minus. (George VARZARI)

Echipa vasluiană nu au putut produce surpriza pe terenul campioanei României, HCM Constanța. Deși a încheiat prima repriză cu avantaj de un gol, formația vasluiană nu a reușit să mențină ritmul până la finalul meciului, fiind învinsă la o diferență de cinci puncte. Meci a fost echilibrat, deși o echipă era campioana en-titre a României, iar cealaltă nou-promovată. Astfel, în minutul zece, tabela de marcaj indica scor egal, 3-3. Echilibrul s-a menținut până aproape de pauză, atunci când echipa HC Vaslui a intrat la cabine cu un avantaj de un gol (13-14). A doua repriză a început dezastruos pentru echipa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: