Home » Social » Mii de pensionari cu venituri poprite!

Mii de pensionari cu venituri poprite!

Numărul pensionarilor din județul Vaslui care au popriri pe venituri a crescut în ultima perioadă, susține directorul Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, Isabel Bogdan. În prezent, în evidențele instituției sunt înregistrați peste 3.500 de vârstnici cărora li se rețin diverse sume din pensii.

„A crescut numărul popririlor, comparativ cu lunile trecute, având în vedere ca mulți dintre pensionari nu-și mai pot plăti ratele la bănci, la CAR-uri, la primării, impozite, taxe”, a declarat directorul CJP Vaslui, Isabel Bogdan.

Potrivit datelor furnizate de instituția vasluiană, în anul 2011 erau 1.740 de popriri, în 2012 s-au înregistrat 1.717 popriri, iar în 2013, 2.846 de popriri. (R.N.)

Numărul pensionarilor din județul Vaslui care au popriri pe venituri a crescut în ultima perioadă, susține directorul Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, Isabel Bogdan. În prezent, în evidențele instituției sunt înregistrați peste 3.500 de vârstnici cărora li se rețin diverse sume din pensii. "A crescut numărul popririlor, comparativ cu lunile trecute, având în vedere ca mulți dintre pensionari nu-și mai pot plăti ratele la bănci, la CAR-uri, la primării, impozite, taxe", a declarat directorul CJP Vaslui, Isabel Bogdan. Potrivit datelor furnizate de instituția vasluiană, în anul 2011 erau 1.740 de popriri, în 2012 s-au înregistrat 1.717 popriri, iar în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: