Home » Justitie » Răfuiala mafiotă de la Bârlad s-a lăsat cu arestări

Răfuiala mafiotă de la Bârlad s-a lăsat cu arestări

Așa cum anunțam în ediția de ieri a ziarului nostru, mai multe persoane de etnie romă din Bârlad au ajuns la spital în urma unei reglări de conturi.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, când mai multe persoane au intrat forțat în curtea unei locuințe de pe strada Hotin (situată în vecinătatea fostului magazin Interex) cu scopul de a-și face dreptate. La scurt timp a pornit o ceartă, urmată de o bătaie în toată regula.

În urma conflictului, trei dintre participanții la altercație au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”.

„Este vorba de trei bărbați în vârstă de 30, 36, respectiv 47 de ani, doi dintre ei rămânând internați peste noapte”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

La fața locului se puteau observa urmele conflictului, urmele de sânge ajungând și pe carosabil. În atacul de tip mafiot s-au folosit săbii, bâte de baseball și un pistol, susțin membrii clanului atacat. Încărcătorul armei ar fi fost descărcat la întâmplare, rănind grav unul dintre bătăuși.

Polițiștii au dispus arestarea a doi dintre cei implicați în bătaie – bărbatul de 47 de ani, deja internat la spital și băiatul acestuia, în vârstă de 21 de ani – pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și tulburarea liniștii publice.

Deși victimele acuză că s-au folosit arme de foc, în urma cercetărilor efectuate de politișții din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase Vaslui s-a demonstrat clar că nu a fost vorba de așa ceva, leziunile nefiind specifice unei astfel de arme. (Andrei ARSENE)

Așa cum anunțam în ediția de ieri a ziarului nostru, mai multe persoane de etnie romă din Bârlad au ajuns la spital în urma unei reglări de conturi. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, când mai multe persoane au intrat forțat în curtea unei locuințe de pe strada Hotin (situată în vecinătatea fostului magazin Interex) cu scopul de a-și face dreptate. La scurt timp a pornit o ceartă, urmată de o bătaie în toată regula. În urma conflictului, trei dintre participanții la altercație au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”. „Este vorba de trei bărbați…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: