Home / Administratie / Bani pentru comunele calamitate

Bani pentru comunele calamitate

Instituția Prefectului Județului a înaintat, la mijllocul lunii, un memoriu către MInisterul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în vederea obținerii de fonduri necesare reabiltării podurilor, podețelor, drumurilor comunale și județene care au fost afectate de inundatiile din lunile mai și iunie.

La acea dată, s-a estimat că pagubele totale produse au fost de 23,7 milioane de lei. Unitățile administrativ-teritoriale calamitate au fost în număr de 32 (31 de comune și municipiul Huși), unde au fost afecate case, poduri, podețe și drumuri. Pentru reabilitatea zonelor calamitate, din teritoriu s-a solicitat suma de 24.901.000 de lei, bani care ar putea veni în județul Vaslui după a patra rectificare de buget din acest an. (Bogdan RUSU)

Instituția Prefectului Județului a înaintat, la mijllocul lunii, un memoriu către MInisterul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în vederea obținerii de fonduri necesare reabiltării podurilor, podețelor, drumurilor comunale și județene care au fost afectate de inundatiile din lunile mai și iunie. La acea dată, s-a estimat că pagubele totale produse au fost de 23,7 milioane de lei. Unitățile administrativ-teritoriale calamitate au fost în număr de 32 (31 de comune și municipiul Huși), unde au fost afecate case, poduri, podețe și drumuri. Pentru reabilitatea zonelor calamitate, din teritoriu s-a solicitat suma de 24.901.000 de lei, bani care ar putea veni în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Somaj tehnic: Etapele pe care trebuie să le parcurgă angajatorii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Vaslui ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: