Home » Sport » Cupa Cartierelor, la un nou început

Cupa Cartierelor, la un nou început

Competiția bârlădeană se bucură de tot mai mulți participanți.

Sâmbătă începe ediția a V-a a Turneului Cartierelor la Fotbal din Bârlad. La startul competiției s-au înscris 14 echipe. Meciurile urmează a se desfășura numai sâmbăta, începând cu ora 9.00 pe Stadionul Municipal „FEPA” Bârlad. „Pentru organizarea turneului au fost alocați 2.000 de lei, necesari plății arbitrilor și pentru medaliile și cupele oferite câștigătorilor”, ne-a declarat Marius Chițiga, președintele Tineretului Social-Democrat din Bârlad, formațiunea care organizează concursul.

După tragerile la sorți de luni, toate echipele au fost împărțite în patru grupe după cum urmează: Grupa A – Capșa, Munteni Podeni și Cotu Negru; Grupa B – Phoenix, Viktoria Cotu Negru, Ciocoii Vechi și Noi și FEPA; Grupa C – Aleea Parc, Centaur și Atletico Deal; Grupa D – Gara, Piață Fiziomed, Munteni Căsuțe și Sporting Bârlad. La formarea grupelor s-a ținut cont și de clasamentul din anul anterior, astfel că cele mai bune echipe au fost puse cap de serie.

În urma experienței acumulate de-alungul celorlalte ediții, s-au făcut unele schimbări privind înregistrarea echipelor, astfel că pentru prima dată s-a introdus înscrierea numai pe bază de buletin. Acest articol din regulament a fost stabilit pentru a se evita înscrierile multiple și posibilitatea jucătorilor de a se transfera de la o echipă la alta pe parcursul competiției. În celelalte ediții au fost făcute numeroase contestații privind unele nereguli, ajungându-se la excluderea din turneu.

Cu toate că s-au întâmplat unele lucruri neprevăzute, acest eveniment este foarte așteptat de mulți iubitori ai fotbalului. Faptul că se joacă pe un stadion mare și posibilitatea echipelor de a juca împotriva vechilor adversari stârnește de fiecare dată orgolii mult mai mari decât premiile primite.

Conform programului actual, turneul va ține până pe 1 noiembrie, odată cu jucarea finalelor. În cazul în care vremea nu permite jucarea unor meciuri, partidele vor fi amânate cu o săptămână de unde și posibiltatea de prelungire a perioadei competiționale. (Andrei ARSENE)

Competiția bârlădeană se bucură de tot mai mulți participanți. Sâmbătă începe ediția a V-a a Turneului Cartierelor la Fotbal din Bârlad. La startul competiției s-au înscris 14 echipe. Meciurile urmează a se desfășura numai sâmbăta, începând cu ora 9.00 pe Stadionul Municipal „FEPA” Bârlad. „Pentru organizarea turneului au fost alocați 2.000 de lei, necesari plății arbitrilor și pentru medaliile și cupele oferite câștigătorilor”, ne-a declarat Marius Chițiga, președintele Tineretului Social-Democrat din Bârlad, formațiunea care organizează concursul. După tragerile la sorți de luni, toate echipele au fost împărțite în patru grupe după cum urmează: Grupa A – Capșa, Munteni Podeni și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile