Home » Justitie » Agresorul lui Catană, cercetat pentru tentativă de omor

Agresorul lui Catană, cercetat pentru tentativă de omor

Marian Florea, tânărul de 18 ani care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

“În urma examinării medico-legale, s-a constatat că viața victimei a fost pusă în primejdie. Ieri, polițiștii municipiului Vaslui au declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui.

În cursul zilei de astăzi, Marian Florea va fi prezentat magistraților din cadrul Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Marian Florea l-a înjunghiat pe Andrei Catană sâmbătă seara, în centrul civic al municipiului reședință. Fiul șefului Poliției Locale se plimba împreună cu prietena sa, când Florea, a început să o șicaneze pe fată cu un laser pointer. Andrei Catană i-a reproșat gestul făcut, iar de aici a pornit altercația. (Roxana NĂSTASĂ)

Marian Florea, tânărul de 18 ani care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor. “În urma examinării medico-legale, s-a constatat că viața victimei a fost pusă în primejdie. Ieri, polițiștii municipiului Vaslui au declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui. În cursul zilei de astăzi, Marian Florea va fi prezentat magistraților din cadrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: