Home » Justitie » Amânare pentru polițistul șpăgar

Amânare pentru polițistul șpăgar

Agentul Eugen Costel Nechita, acuzat că cerut 250 de lei unui șofer pentru a-l scăpa de amendă, a obținut, ieri, o amânare în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Vaslui.

Alexandru CROITORU

Eugen Costel Nechita, agent de poliție în cadrul compartimentului Rutier al Poliției orașului Murgeni, a obținut, ieri, o amânare în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Polițistul a cerut unui șofer 250 de lei pentru a-l scăpa de plata unei amenzi și, pentru a fi mai convingător, i-a reținut actele fără să aplice vreo sancțiune.

Pe 17 mai, polițistul a oprit pentru un control de rutină un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr bârlădean. La solicitarea lui Nechita, conducătorul auto a prezentat la control cartea de identitate și permisul auto, în timp ce proprietarul autoturismului, aflat și el în mașină, i-a înmânat polițistului asigurarea RCA și raportul ce atesta efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP). După un timp, i-a cerut șoferului să vină la mașina lui și i-a spus acestuia că certificatul de înmatriculare și polița RCA sunt false. În replică, proprietarul mașinii i-a spus agentului că se înșeală și că cele două documente au mai fost verificate și de alți polițiști, cu ocazia altor controale. După mai multe negocieri și interveneția unui preot, cei trei s-au înțeles și agentul de poliție ar fi cerut și primit 250 de lei pentru a-i restitui, proprietarului autoturismului, documentele reținute.

Agentul Eugen Costel Nechita, acuzat că cerut 250 de lei unui șofer pentru a-l scăpa de amendă, a obținut, ieri, o amânare în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Vaslui. Alexandru CROITORU Eugen Costel Nechita, agent de poliție în cadrul compartimentului Rutier al Poliției orașului Murgeni, a obținut, ieri, o amânare în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Polițistul a cerut unui șofer 250 de lei pentru a-l scăpa de plata unei amenzi și, pentru a fi mai convingător, i-a reținut actele fără să aplice vreo sancțiune. Pe 17 mai, polițistul a oprit pentru un control de rutină…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: