Home / Administratie / Bârladul a fost premiat

Bârladul a fost premiat

Bârladul a obținut premiul de excelență la secțiunea Cea mai bună mediatizare în domeniul reciclării deșeurilor, în cadrul concursului național „Orașul reciclării”, organizat de ECO-ROM Ambalaje, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014.

Criteriile care au stat la baza evaluării au fost calitatea serviciilor de colectare selectivă, cantitatea de deșeuri colectate și acțiunile de conștientizare și mobilizare a populației pentru primaria-barlada colecta și depozita separat deșeurile. Chiar dacă nu am obținut marele premiu, care a revenit Primăriei Sf. Gheorghe, premiul obținut de noi ne onorează”, a declarat Adrian Bobeică, director executiv al SC CUP SA Bârlad.

Pe parcursul competiției, au fost colectate separat 43.135 kg de deșeuri de ambalaje, din care 10.039 kg plastic, 32.496 kg hârtie și carton și 600 kg de sticlă. Prin acest proiect, 49.929 de bârlădeni au aflat despre importanța reciclării, având la dispoziție 80 de containere colorate, pentru separarea deșeurilor de ambalaje. Scopul final al acestei campanii este obținerea de fonduri proprii, prin comercializarea deșeurilor separat și transportarea unor cantități mai mici de deșeuri menajere la rampa de la Tecuci.

La competiție au participat 32 de localități. Alături de Bârlad, pentru buna mediatizare au mai fost premiate primăriile municipiilor Iași, Slatina, Călărași și cea a Sectorului 6 al capitalei. (Mihaela NICULESCU)

Bârladul a obținut premiul de excelență la secțiunea Cea mai bună mediatizare în domeniul reciclării deșeurilor, în cadrul concursului național „Orașul reciclării”, organizat de ECO-ROM Ambalaje, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014. „Criteriile care au stat la baza evaluării au fost calitatea serviciilor de colectare selectivă, cantitatea de deșeuri colectate și acțiunile de conștientizare și mobilizare a populației pentru a colecta și depozita separat deșeurile. Chiar dacă nu am obținut marele premiu, care a revenit Primăriei Sf. Gheorghe, premiul obținut de noi ne onorează”, a declarat Adrian Bobeică, director executiv al SC CUP SA Bârlad. Pe parcursul competiției,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Somaj tehnic: Etapele pe care trebuie să le parcurgă angajatorii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Vaslui ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: