Home » Sport » Șah și tenis de masă

Șah și tenis de masă

CARP Bârlad organizează două competiții spotive destinate membrilor săi.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad se ține de competiții. După concursul de cros care va avea loc la finalul acestei luni și despre care am dat amănunte în ediția de ieri a ziarului nostru, urmează alte două: unul de șah și unul de tenis de masă. Acestea se desfășoară pe parcursul a cinci zile, între între 29 septembrie și 3 octombrie, fiind prilejuite de aniversarea instituției și de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

„Sunt membri care participă an de an. Consider că a devenit un obicei participarea la toate activitățile CARP a membrilor noștri”, a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad.

Concursul de șah se va desfășura la sediul filialei Bârlad a Uniu Pensionarilor România. La această competiție nu se va ține cont de vârstă, partidele desfășurându-se în urma unei trageri la sorți. În funcție de numărul de participanți se va juca în sistem turneu, închis, mixt sau elvețian pe parcursul a șapte runde.

Competiția de tenis de masă se va desfășura în incinta sălii de sport a Școlii generale „M. C. Epureanu” (Școala nr. 9) Bârlad. În cadrul competiției se va ține cont atât de vârstă, cât și de sex, organizându-se mai multe turnee paralele. Participanții trebuie să aibă minim 18 ani.

Începând de anul acesta, este obligatoriu ca la competițiile organizate de CARP să participe minimum trei membri din fiecare sucursală. (Andrei ARSENE)

CARP Bârlad organizează două competiții spotive destinate membrilor săi. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad se ține de competiții. După concursul de cros care va avea loc la finalul acestei luni și despre care am dat amănunte în ediția de ieri a ziarului nostru, urmează alte două: unul de șah și unul de tenis de masă. Acestea se desfășoară pe parcursul a cinci zile, între între 29 septembrie și 3 octombrie, fiind prilejuite de aniversarea instituției și de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. „Sunt membri care participă an de an. Consider că a devenit un obicei participarea la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: