Home » Politic » Aproape 500 de ACL-iști vasluieni așteptați la București

Aproape 500 de ACL-iști vasluieni așteptați la București

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, aproximativ 500 de vasluieni membri ai Alianței Creștin-Liberale vor pleca la București, pentru a participa la mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la Președinția României. Liberalii și democrații înfrățiți sunt așteptați în fața sediului Guvernului României din Piața Victoriei, începând cu ora 11.

„Evident că, județele apropiate Capitalei vor fi reprezentante de mult mai mulți participanți. Se estimează că peste 50.000 de români vor participa la lansarea candidaturii domnului Klaus Iohannis”, a declarat deputatul Dan Marian, copreședinte ACL Vaslui. (Bogdan RUSU)

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, aproximativ 500 de vasluieni membri ai Alianței Creștin-Liberale vor pleca la București, pentru a participa la mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la Președinția României. Liberalii și democrații înfrățiți sunt așteptați în fața sediului Guvernului României din Piața Victoriei, începând cu ora 11. „Evident că, județele apropiate Capitalei vor fi reprezentante de mult mai mulți participanți. Se estimează că peste 50.000 de români vor participa la lansarea candidaturii domnului Klaus Iohannis”, a declarat deputatul Dan Marian, copreședinte ACL Vaslui. (Bogdan RUSU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: