Home » Sport » CS Viitorul Bârlad joacă pentru victorie

CS Viitorul Bârlad joacă pentru victorie

CS Viitorul Bârlad întâlnește echipa Foresta Zorleni în cea de-a doua etapa a campionatului județean de fotbal dedicată juniorilor. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Bârlad, duminică, 28 septembrie, cu începere de la ora 11.

După un prim meci disputat împotriva echipei Săgeata Tecuci, terminat cu scorul de 7-6 pentru echipa bârlădeană, jucătorii lui Florin Bularda vor ataca acest meci cu o altă atitudine. Având în vedere că CS Viitorul Bârlad joacă pe teren propriu, victoria este obligatorie, sunt de părere gazdele.

„Copiii sunt pregătiți din toate punctele de vedere și au un plus fizic față de echipa adversă. Dorim să luăm cele trei puncte și ne gândim să câștigăm toate meciurile din campionat”, a declarat Florin Bularda, antrenorul clubului CS Viitorul Bârlad.

Echipa este în plină formare, existând și jucători noi și cu expierență. Astfel, lotul este format din portarii Liviu Tăune și Răzvan Doroftei; fundașii Dănuț Bejenaru, Cristi Radu, Vlad Bucur, Sorin Stanciu, Valentin Grapă, Liviu Țuțu și Rareș Stan, care este și căpitanul echipei; mijlocașii Eduard Sîrbu, Budeanu Andrei, Bucur Alin, Marian Dura, Cristian Botezatu și Daniel Vasile; atacanți Valentin Menghea, Vlad Mocanu, Cristian Vornicu și Buzamăt Nicușor. (Andrei ARSENE)

CS Viitorul Bârlad întâlnește echipa Foresta Zorleni în cea de-a doua etapa a campionatului județean de fotbal dedicată juniorilor. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Bârlad, duminică, 28 septembrie, cu începere de la ora 11. După un prim meci disputat împotriva echipei Săgeata Tecuci, terminat cu scorul de 7-6 pentru echipa bârlădeană, jucătorii lui Florin Bularda vor ataca acest meci cu o altă atitudine. Având în vedere că CS Viitorul Bârlad joacă pe teren propriu, victoria este obligatorie, sunt de părere gazdele. „Copiii sunt pregătiți din toate punctele de vedere și au un plus fizic față de echipa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile