Home » Sport » Început greu de sezon pentru juniorii II de la LPS Vaslui

Început greu de sezon pentru juniorii II de la LPS Vaslui

Handbaliștii juniori II ai LPS Vaslui vor debuta astăzi în cadrul primului turneu de sală din sezonul 2014-2015, în compania celor de la Liceul “Nadia Comăneci” din Onești.

Handaliștii juniori au fost repartizați în grupa B, alături de CSS Bacău, Știința Bacău, CSS Tecuci, Școala nr. 3 Adjud șI Liceul “Nadia Comăneci” Onești.

Al doilea meci din grupă va fi disputant cu cei de la Știința Municipal Bacău, iar ultimele trei meciuri cu CSS Bacău, Școala nr.3 Adjud, și CSS Tecuci, în ordinea menționată. Grupa este una foarte dificilă pentru formația antrenată de profesorul Liviu Gheorghiu, însă echipa dorește calificarea din grupă în faza semifinală a competeției. (G.V.)

Handbaliștii juniori II ai LPS Vaslui vor debuta astăzi în cadrul primului turneu de sală din sezonul 2014-2015, în compania celor de la Liceul “Nadia Comăneci” din Onești. Handaliștii juniori au fost repartizați în grupa B, alături de CSS Bacău, Știința Bacău, CSS Tecuci, Școala nr. 3 Adjud șI Liceul “Nadia Comăneci” Onești. Al doilea meci din grupă va fi disputant cu cei de la Știința Municipal Bacău, iar ultimele trei meciuri cu CSS Bacău, Școala nr.3 Adjud, și CSS Tecuci, în ordinea menționată. Grupa este una foarte dificilă pentru formația antrenată de profesorul Liviu Gheorghiu, însă echipa dorește calificarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: