Home / Social / La un pas să fie spulberați de tren

La un pas să fie spulberați de tren

Trei persoane erau să-și piardă viața într-un accident feroviar, petrecut ieri dimineață, în apropierea Bârladului. Numai norocul a făcut ca doar autoutilitara în care se aflau să aibă de suferit. Accidentul a avut loc pe ruta Bârlad-Galați, în dreptul localității Bălăbănești, iar vina îi aparține șoferului autovehiculului care și-a pus în cap să traverseze calea ferată fără să se asigure.

“Autoutilitara era condusă de o tânără în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Onești, județul Bacău. În mașină se mai aflau alte două persoane. Se pare că tânăra a intenționat să treacă, însă văzând că nu are timp a oprit, dar mult prea aproape de linia de cale ferată, astfel producându-se acroșarea”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliției Vaslui.

Gheorghe Laurențiu, dispecer în cadrul Companiei de Transport Transferoviar București, ne-a spus că mecanicul trenului s-a supus tuturor procedurilor impuse pentru a evita o asemenea situație: “Trenul nu a fost vizibil avariat, acesta staționând 32 de minute, timp în care trenurile care circulau pe aceeași rută – trei la număr, inclusiv cel implicat în accident, s-au ales cu întârzieri de 20 de minute”.

În tren nu se aflau mulți călători și, cu toate că impactul nu a fost puternic, s-a simțit în special în vagonul-locomotivă.

Polițiștii aflați la fața locului au supus-o pe șoferița neatentă testării cu aparatul etilotest și au constatat că aceasta nu consumase băuturi alcoolice. Pentru neatenția sa, aceasta a primit nouă puncte amendă și șase puncte penalizare. (Roxana CUCU, Andrei ARSENE)

Trei persoane erau să-și piardă viața într-un accident feroviar, petrecut ieri dimineață, în apropierea Bârladului. Numai norocul a făcut ca doar autoutilitara în care se aflau să aibă de suferit. Accidentul a avut loc pe ruta Bârlad-Galați, în dreptul localității Bălăbănești, iar vina îi aparține șoferului autovehiculului care și-a pus în cap să traverseze calea ferată fără să se asigure. "Autoutilitara era condusă de o tânără în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Onești, județul Bacău. În mașină se mai aflau alte două persoane. Se pare că tânăra a intenționat să treacă, însă văzând că nu are…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: