Home » Administratie » Obiective de lux, așteaptă investitori

Obiective de lux, așteaptă investitori

Recent a fost făcută recepția lucrărilor de modernizare a fostei Băi comunale și a fostului Cinema „Victoria”. Cele două obiective vor fi concesionate.
Simona MIHĂILĂ
Lucrările de modernizare ale clădirilor în care au funcționat înainte de ’89 Baia comunală a orașului și Cinematograful „Victocentru_multimedia_cinemaria” au fost finalizate. Acum, în locul băii a apărut Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir, iar în locul cinematografului, bârlădenii vor avea un Centru multimedia.
Ieri, primarul Constantin Constantinescu i-a invitat pe ziariști să viziteze cele două obiective, a căror modernizare a costat în total 2,5 milioane de euro, sumă pe care Direcția piețelor din Bârlad a împrumutat-o de la CEC, urmând să-i restituie într-o perioadă de 26 de ani.
Planurile municipalității sunt, însă altele. După inaugurarea oficială care va avea loc, cel mai probabil, la începutul lui 2015, cele două centre vor fi concesionate, iar rambursarea împrumutului se va face din banii pe care investitorii îi vor plăti drept chirie la bugetul local.
Pe lângă încăperile administrative, vestiare și alte anexe, Centrul de revitalizare corporală găzduiește șapte săli de masaj, dintre care două au și câte o saună uscată, o sală pentru gimnastică medicală, o sală de fitness, o saună umedă și o piscină modernă.
Centrul multimedia este compus dintr-un cinematograf 3D cu o capacitate de 166 de locuri, o sală de conferințe de 72 de locuri și o sală de festivități.

Recent a fost făcută recepția lucrărilor de modernizare a fostei Băi comunale și a fostului Cinema "Victoria". Cele două obiective vor fi concesionate. Simona MIHĂILĂ Lucrările de modernizare ale clădirilor în care au funcționat înainte de '89 Baia comunală a orașului și Cinematograful "Victoria" au fost finalizate. Acum, în locul băii a apărut Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir, iar în locul cinematografului, bârlădenii vor avea un Centru multimedia. Ieri, primarul Constantin Constantinescu i-a invitat pe ziariști să viziteze cele două obiective, a căror modernizare a costat în total 2,5 milioane de euro, sumă pe care Direcția piețelor din Bârlad…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

2 comments

  1. A avut de cistigat firmele care au lucrat.

  2. foarte interesant………votati trandafirii

%d blogeri au apreciat: