Home » Sport » Alergare pentru sănatate

Alergare pentru sănatate

Grădina publică din Bârlad s-a dovedit a fi un loc unde sănătatea e la ea acasă. Crosul organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad s-a bucurat de un real success. Cu un număr de concurenți care a atins estimările de dinaintea concursului și cu o organizare ce a arătat experiența anilor trecuți, evenimentul s-a dovedit foarte reușit.

Sub sloganul „Alergăm pentru sănătate”, la evenimetul organizat sâmbătă, în Grădina Publică din Bârlad, s-au putut întrece de la egal la egal alegători din oraș și localitățile învecinate. Cu toții s-au putut bate cu cei mai buni la categoria lor de vârstă. Și când ne referim la cei mai buni, trebuie să-i amintim pe Nelu Maftei și Dinu Bunu, proaspeții medaliați la Campionatul Balcanic de atletism rezervat veteranilor de la București. Aceștia au putut arăta că o viață sportivă aduce beneficii și pe plan psihic și pe plan fizic.

Manifestarea s-a vrut a fi nu numai o întrecere sportivă, ci și una educațională, asta văzându-se prin numărul mare al copiilor și adolescenților prezenți.

Totodată a fost și un eveniment prin care s-a dorit descoperi noi talente. Ca și coordonatori, profesorii Lucian Bolgar și Alexandru Miron au putut vedea în micii participanți eventualii lor elevi, gata să facă performanță peste câțiva ani.

Crosul a fost precedat de un recital a grupului Oliver.

După ce s-au terminat toate cursele, s-au oferit diplome tuturor participanților, iar câștigătorilor li s-au oferit și medalii. Aceștia au avut și privilegiul de a urca pe podium ca niște adevărați campioni, fiind aclamați de toți cei prezenți.

După festivitatea de premiere, ce a încântat pe toată lumea, a urmat o tombolă în care s-a pus la bătaie premii de la bilete de teatru, cărți și biciclete. (Andrei ARSENE)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tTSExB6O19A&w=560&h=315] [youtube http://www.youtube.com/watch?v=pjHjeJN9-Vg&w=420&h=315]
Grădina publică din Bârlad s-a dovedit a fi un loc unde sănătatea e la ea acasă. Crosul organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad s-a bucurat de un real success. Cu un număr de concurenți care a atins estimările de dinaintea concursului și cu o organizare ce a arătat experiența anilor trecuți, evenimentul s-a dovedit foarte reușit. Sub sloganul „Alergăm pentru sănătate”, la evenimetul organizat sâmbătă, în Grădina Publică din Bârlad, s-au putut întrece de la egal la egal alegători din oraș și localitățile învecinate. Cu toții s-au putut bate cu cei mai buni la categoria lor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile