Home / Sport / Alergare pentru sănatate

Alergare pentru sănatate

Grădina publică din Bârlad s-a dovedit a fi un loc unde sănătatea e la ea acasă. Crosul organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad s-a bucurat de un real success. Cu un număr de concurenți care a atins estimările de dinaintea concursului și cu o organizare ce a arătat experiența anilor trecuți, evenimentul s-a dovedit foarte reușit.

Sub sloganul „Alergăm pentru sănătate”, la evenimetul organizat sâmbătă, în Grădina Publică din Bârlad, s-au putut întrece de la egal la egal alegători din oraș și localitățile învecinate. Cu toții s-au putut bate cu cei mai buni la categoria lor de vârstă. Și când ne referim la cei mai buni, trebuie să-i amintim pe Nelu Maftei și Dinu Bunu, proaspeții medaliați la Campionatul Balcanic de atletism rezervat veteranilor de la București. Aceștia au putut arăta că o viață sportivă aduce beneficii și pe plan psihic și pe plan fizic.

Manifestarea s-a vrut a fi nu numai o întrecere sportivă, ci și una educațională, asta văzându-se prin numărul mare al copiilor și adolescenților prezenți.

Totodată a fost și un eveniment prin care s-a dorit descoperi noi talente. Ca și coordonatori, profesorii Lucian Bolgar și Alexandru Miron au putut vedea în micii participanți eventualii lor elevi, gata să facă performanță peste câțiva ani.

Crosul a fost precedat de un recital a grupului Oliver.

După ce s-au terminat toate cursele, s-au oferit diplome tuturor participanților, iar câștigătorilor li s-au oferit și medalii. Aceștia au avut și privilegiul de a urca pe podium ca niște adevărați campioni, fiind aclamați de toți cei prezenți.

După festivitatea de premiere, ce a încântat pe toată lumea, a urmat o tombolă în care s-a pus la bătaie premii de la bilete de teatru, cărți și biciclete. (Andrei ARSENE)

Grădina publică din Bârlad s-a dovedit a fi un loc unde sănătatea e la ea acasă. Crosul organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad s-a bucurat de un real success. Cu un număr de concurenți care a atins estimările de dinaintea concursului și cu o organizare ce a arătat experiența anilor trecuți, evenimentul s-a dovedit foarte reușit. Sub sloganul „Alergăm pentru sănătate”, la evenimetul organizat sâmbătă, în Grădina Publică din Bârlad, s-au putut întrece de la egal la egal alegători din oraș și localitățile învecinate. Cu toții s-au putut bate cu cei mai buni la categoria lor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: