Home » Justitie » Ginerele lui Farmazon rămâne în arest

Ginerele lui Farmazon rămâne în arest

Cornel Șelaru, ginerele cunoscutului om de afaceri vasluian Emil Savin, patronul societății Transmir SA, rămâne după gratii. Cererea formulată pentru înlocuirea măsurii de arest preventiv cu arestul la domiciliu a fost respinsă de magistrații Tribunalului Vaslui.

Cornel Șelaru și Emil Savin sunt cercetați pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localității Blăgești. Pe 28 mai, un bărbat de 42 de ani, din județul Galați a fost găsit mort pe un câmp după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost transportat la spitalul din Bârlad cu multiple leziuni în urma unei agresiuni. Cei doi, angajați la o stână din zonă, erau cu oile la păscut când, la un moment dat, s-au trezit cu mașina lângă ei și Savin i-ar fi luat la întrebări de ce pasc oile în grâul lui. Acesta din urmă s-ar fi dat jos din mașină și l-ar fi luat pe cioban la bătaie cu o bâtă de baseball. La scurt timp de la incident, în zonă și-au făcut apariția și propietarii stânei, anunțați de polițiștii din Blăgești. L-au căutat pe cioban o vreme, dar nu l-au găsit și au presupus că acesta a fugit. Mai târziu au aflat de faptul că ciobanul a murit strivit de mașina lui Savin și se află la spitalul din Murgeni. Astfel, Corenl Șelaru este acum judecat în stare de arest pentru omor, iar Emil Savin este judecat în stare de libertate pentru loviri și alte violențe. (A.C.)

Cornel Șelaru, ginerele cunoscutului om de afaceri vasluian Emil Savin, patronul societății Transmir SA, rămâne după gratii. Cererea formulată pentru înlocuirea măsurii de arest preventiv cu arestul la domiciliu a fost respinsă de magistrații Tribunalului Vaslui. Cornel Șelaru și Emil Savin sunt cercetați pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localității Blăgești. Pe 28 mai, un bărbat de 42 de ani, din județul Galați a fost găsit mort pe un câmp după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. de unde are banii farmazon asta: contracte intermediate de buzatu, evaziune fiscala, DNA ului ii e frica de omul cu pusca in spate toata ziua, badaranie, 4 clase, tupeu, mie scarba… bani furati de la stat…….tara lui papura voda…PANA CAND?

%d blogeri au apreciat: