Home » Social » Grijă mare la incendii!

Grijă mare la incendii!

Având în vedere că în ultimii trei ani 22 de persoane din județ și-au pierdut viața în incendii și alte 19 au fost rănite, pompierii vasluieni recomandă cetățenilor să fie precauți, mai ales că urmează sezonul rece și crește pericolul de izbucnire a incendiilor din cauza sistemelor și mijloacelor de încălzire utilizate.

Conform datelor statistice oferite de reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui cele mai multe incendii soldate cu victime (peste 50 % din cazuri) au fost cele produse din cauza exploatării necorespunzătoare a sistemelor de încălzire și a coșurilor de fum. Așa că pentru a evita orice tragedie cetățenii trebuie să ia toate măsurile de prevenire a incendiilor, să verifice cu grijă sobele și coșurile de fum, să nu utilizeze mijoace electrice de încălzire locală improvizate și să supravegheze permanent mijloacele de încălzire electrice aflate în funcțiune. (Roxana NĂSTASĂ)

Având în vedere că în ultimii trei ani 22 de persoane din județ și-au pierdut viața în incendii și alte 19 au fost rănite, pompierii vasluieni recomandă cetățenilor să fie precauți, mai ales că urmează sezonul rece și crește pericolul de izbucnire a incendiilor din cauza sistemelor și mijloacelor de încălzire utilizate. Conform datelor statistice oferite de reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui cele mai multe incendii soldate cu victime (peste 50 % din cazuri) au fost cele produse din cauza exploatării necorespunzătoare a sistemelor de încălzire și a coșurilor de fum. Așa că pentru a evita orice…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: