Home » Justitie » Închisoare pentru șofat fără permis

Închisoare pentru șofat fără permis

Deși a încercat să scape de pedeapsă, un bărbat din comuna Banca va plăti scump pentru tupeul de care a dat dovadă atunci când a încălcat legea cu bună știință, urcând la volan fără a avea permis de conducere.

Este vorba de Zănel Obreja, de 45 de ani, care a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu executare, în primăvara lui 2013, însă până acum poliția nu au reușit să-i dea de urmă. Săptămâna trecută, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus mâna pe el.

În aprilie anul trecut, Zănel Obreja a fost prins conducând fără permis. Ca și cum nu era destul, autoturismul cu care circula avea expirată autorizația provizorie de circulație. (A.A.)

Deși a încercat să scape de pedeapsă, un bărbat din comuna Banca va plăti scump pentru tupeul de care a dat dovadă atunci când a încălcat legea cu bună știință, urcând la volan fără a avea permis de conducere. Este vorba de Zănel Obreja, de 45 de ani, care a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu executare, în primăvara lui 2013, însă până acum poliția nu au reușit să-i dea de urmă. Săptămâna trecută, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri au pus mâna pe el. În aprilie anul trecut, Zănel Obreja…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: