Home » Social » Minora dispărută a fost găsită

Minora dispărută a fost găsită

Andreea Nițioi, fata în vârstă de 13 ani, din municipiul Vaslui, dată în urmărire națională, a fost găsită vineri de polițiști.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au găsit-o la o locuință din municipiul Vaslui, însă aceasta refuză să se întoarcă acasă, afirmând că a plecat în după-amiaza zilei de 22 septembrie 2014 întrucât are neînțelegeri dese cu mama sa. Întrucât a refuzat întoarcerea la domiciliu, polițiștii au condus minora la un centru de specialitate din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Andreea Nițioi, fata în vârstă de 13 ani, din municipiul Vaslui, dată în urmărire națională, a fost găsită vineri de polițiști. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au găsit-o la o locuință din municipiul Vaslui, însă aceasta refuză să se întoarcă acasă, afirmând că a plecat în după-amiaza zilei de 22 septembrie 2014 întrucât are neînțelegeri dese cu mama sa. Întrucât a refuzat întoarcerea la domiciliu, polițiștii au condus minora la un centru de specialitate din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: