Home » Social » A murit strivit de mașină!

A murit strivit de mașină!

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna vasluiană Tăcuta. Se afla în garajul propriu, încercând să-și repare Dacia. Pentru că nu era bine ancorată, mașina a căzut peste el, strivindu-l.

Roxana NĂSTASĂ

Fierar de meserie, Costică Moloman, un om de treabă și respectuos după cum spun consătenii, se afla, ieri, în garajul propriu, încercând să-și repare Dacia. Mai repara și mașinile altora din când în când, însă tocmai a lui avea să-i aducă sfârșitul.

Bătrânul se afla sub autoturismul pe care îl asigurase cu un cric și niște butuci, când mașina a alunecat și a căzut peste el, provocându-i grave leziuni la nivelul capului și gâtului. Deși la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, nu s-a mai putut face nimic, leziunile fiindu-i fatale.

„Am primit apel la 112 în jurul orei 13, de la o femeie din Tăcuta, care a declarat că și-a găsit soțul strivit de mașină. Bărbatul se afla în garaj, încercând să-și repare Dacia, însă pentru că nu era asigurată corespunzător, aceasta a alunecat peste el provocându-i leziuni la cap și gât, care au dus la deces. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Vaslui s-au deplasat la fața locului și au demarat o anchetă în acest caz” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna vasluiană Tăcuta. Se afla în garajul propriu, încercând să-și repare Dacia. Pentru că nu era bine ancorată, mașina a căzut peste el, strivindu-l. Roxana NĂSTASĂ Fierar de meserie, Costică Moloman, un om de treabă și respectuos după cum spun consătenii, se afla, ieri, în garajul propriu, încercând să-și repare Dacia. Mai repara și mașinile altora din când în când, însă tocmai a lui avea să-i aducă sfârșitul. Bătrânul se afla sub autoturismul pe care îl asigurase cu un cric și niște butuci, când mașina a alunecat și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: