Home » Justitie » Prinși după ce au furat

Prinși după ce au furat

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Todirești au fost sesizați de un bărbat din comuna Rafaila cu privire la faptul că două persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuința sa de pe raza satului Plopoasa, comuna Todirești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Todirești și polițiști din cadrul Secției 6 de Poliție Rurală Negrești. În urma cercetărilor efectuate, aceștia au reușit să- i identifice pe făptași, Dorin T., de 50 de ani și Andrei B., în vârstă de 18 ani, ambii din comuna Todirești. Cercetările au arătat că în urmă cu aproximativ trei luni de zile, cei doi, profitând de faptul că imobilul nu era locuit, au pătruns prin efracție în incintă. Au reușit astfel să sustragă mai multe bunuri (televizor, dvd-player, sistem audio, pături, etc.), în valoare de peste 1.500 lei.

După comiterea furtului, cei doi au păstrat o parte din ele, iar pe celelalte le-au valorificat. Polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului în totalitate, acesta fiind înapoiat părții vătămate și efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru probarea întregii activități infracționale a celor doi. După finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. Dorin T. mai este cercetat și în alte dosare, tot pentru furturi din locuințe. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Todirești au fost sesizați de un bărbat din comuna Rafaila cu privire la faptul că două persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuința sa de pe raza satului Plopoasa, comuna Todirești. La fața locului s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Todirești și polițiști din cadrul Secției 6 de Poliție Rurală Negrești. În urma cercetărilor efectuate, aceștia au reușit să- i identifice pe făptași, Dorin T., de 50 de ani și Andrei B., în vârstă de 18 ani, ambii din comuna Todirești. Cercetările au arătat că în urmă cu aproximativ trei luni de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: