Home » Invatamant » Schimb de bune practici între dascăli

Schimb de bune practici între dascăli

Toate unitățile școlare din județul Vaslui au posibilitatea să-și arate priceperea și inventivitatea în cadrul unor activități ce se vor desfășura la Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD) pe parcursul întregului an școlar. Condiția este ca până la 1 octombrie, fiecare unitate școlară să vină cu propuneri de teme metodico-științifice.

Temele cu care unitățile școlare din județ se pot prezenta la CCD Vaslui pot fi: simpozioane, concursuri, mese rotunde, lansări de cărți și reviste, diseminări de proiecte, dezbateri, activități cu caracter istoric, sesiuni de comunicări, activități cu caracter literar (medalioane literare, comemorări ale scriitorilor).

„E foarte posibil ca termenul limită să fie prelungit. Fiind început de an școlar, profesorii sunt ocupați cu probleme organizatorice și nu vor putea finaliza propunerile până la 1 octombrie”, ne-a declarat Silvia Rotaru, profesor de limba română la CCD Vaslui.

Prin aceste activități desfășurate la CCD Vaslui se urmărește perfecționarea cadrelor didcatice. În oferta de activități sunt incluse și cercurile pedagogice, pe specialități ale cadrelor didactice începând cu învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

„În anumite activități sunt prezenți și copii. De exemplu, pe 24 ianuarie profesorii de istorie fac o dezbatere, un seminar sau un simpozion pe tema Unirii Principatelor. Aceștia vin și cu elevi, care susțin câte un moment artistic, deci se împletește teoria cu practica” ne-a mai spus Silvia Rotaru. (Daniela PORUMB)

Toate unitățile școlare din județul Vaslui au posibilitatea să-și arate priceperea și inventivitatea în cadrul unor activități ce se vor desfășura la Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD) pe parcursul întregului an școlar. Condiția este ca până la 1 octombrie, fiecare unitate școlară să vină cu propuneri de teme metodico-științifice. Temele cu care unitățile școlare din județ se pot prezenta la CCD Vaslui pot fi: simpozioane, concursuri, mese rotunde, lansări de cărți și reviste, diseminări de proiecte, dezbateri, activități cu caracter istoric, sesiuni de comunicări, activități cu caracter literar (medalioane literare, comemorări ale scriitorilor). „E foarte posibil ca termenul limită să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: