Home » Sport » Stadionul municipal, deschis pentru oricine

Stadionul municipal, deschis pentru oricine

Consiliul Local Vaslui a decis ca toate bazele sportive aflate în administrarea Primăriei să fie deschise publicului. Bazele sportive cu instalație de iluminat nocturn pot fi închiriate doar cu plata consumului de energie electrică. Activitățile sportive se vor desfășura în limita unui regulament de ordine interioară.

George VARZARI

Stadionul Municipal, terenul de antrenament, terenul de tenis din Copou, terenul de minifotbal de la baza Moldosin și cel de la baza Movas, precum și tabla de șah din Piața Civică vor fi deschide publicului doritor. Accesul în baze se va face în urma depunerii unei cereri, care va conține programul sportiv, urmând ca Primăria să pună la dispoziție, în limitele orarului, accesul la terenul de joc sau a pistei de atletism.

Programul de utilizare a bazelor sportive în perioada 01.05.2014 – 01.10.2014 este între orele 8-20, iar în perioada 01.10.2014 șI 30.04.2015 între orele 8-16.

Bazele sportive cu instalație nocturnă pot fi închiriate doar cu plata consumului de energie electrică. Totodată, activitățile sportive se vor desfășura în limita unui regulament de ordine interioară, iar în cazurile în care bunurile puse la dispoziția utilizatorului vor fi deteriorate, acesta va plăti contravaloarea lor. De asemenea, utilizatorul bazei sportive va trebui să respecte un set de reguli pentru buna desfășurare a programului.

Punerea la dispoziție a bazelor pentru practicarea activităților sportive are scopul de a stimula practicarea mișcării, dar și de sprijinire a practicării sportului de performanță. Administrarea acestora implică din partea Municipiului Vaslui întreținerea și modernizarea lor în vederea susținerii activității sportive de masă și de performanță, precum și a altor activități de recreere sau artistice.

Consiliul Local Vaslui a decis ca toate bazele sportive aflate în administrarea Primăriei să fie deschise publicului. Bazele sportive cu instalație de iluminat nocturn pot fi închiriate doar cu plata consumului de energie electrică. Activitățile sportive se vor desfășura în limita unui regulament de ordine interioară. George VARZARI Stadionul Municipal, terenul de antrenament, terenul de tenis din Copou, terenul de minifotbal de la baza Moldosin și cel de la baza Movas, precum și tabla de șah din Piața Civică vor fi deschide publicului doritor. Accesul în baze se va face în urma depunerii unei cereri, care va conține programul sportiv,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: