Home » Justitie » Bărbat decedat în accident de circulație

Bărbat decedat în accident de circulație

Un bărbat a decedat, ieri, în urma unui accident grav de circulație ce a avut loc pe strada Dobrina, din municipiul Huși.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Huși și specialiști criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind că Adrian O., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Huși, conducea o autobetonieră din direcția Crasna către Huși. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Huși – Iași, din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, autobetoniera s-a răsturnat pe sensul opus, iar bărbatul a fost prins sub cabină. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huși, unde urmare a leziunilor grave a decedat. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulație. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat a decedat, ieri, în urma unui accident grav de circulație ce a avut loc pe strada Dobrina, din municipiul Huși. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Huși și specialiști criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind că Adrian O., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Huși, conducea o autobetonieră din direcția Crasna către Huși. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Huși – Iași, din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, autobetoniera s-a răsturnat pe sensul opus, iar bărbatul a fost prins sub cabină. Victima a fost transportată la Spitalul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile