Home » Social » Fiindcă a vrut să salveze o gâscă – Un bărbat s-a înecat în fântână

Fiindcă a vrut să salveze o gâscă – Un bărbat s-a înecat în fântână

O tragedie a tulburat, duminică seară, liniștea oamenilor din comuna Găgești după ce au aflat că un consătean al lor a murit înecat încercând să salveze o gâscă ce căzuse în fântâna pe care omul o săpase în propria curte.

Alexandru Lefter, de 68 de ani, își încheiase activitățile zilnice când, la un moment dat, a observat că una dintre păsările pe care le creștea a căzut în puț. Mânat de dorința de a-și salva orătania, omul a alunecat cu fața în jos, nemaiavând nicio șansă. Trebuie spus că fântâna cu pricina era, de fapt, o improvizație, în loc de tubulatura de beton specifică puțurilor fiind montat un butoi. Dacă și acest lucru a contribuit la moartea săteanului, nu s-a aflat, întrucât accidentul s-a petrecut într-un moment în care nu se afla nimeni în preajmă pentru a-l salva din ghearele morții.

Conform declarației Mihaelei Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, membrii familiei au fost cei care l-au descoperit pe bărbat, la un interval de aproximativ o oră de la momentul producerii accidentului. Oamenii erau alarmați de absența îndelungată și nejustificată a acestuia.

Sosită la fața locului, echipa medicală de pe ambulanță a constatat decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, urmând să se afle cu exactitate detalii referitoare la cauza decesului. (Roxana CUCU)

O tragedie a tulburat, duminică seară, liniștea oamenilor din comuna Găgești după ce au aflat că un consătean al lor a murit înecat încercând să salveze o gâscă ce căzuse în fântâna pe care omul o săpase în propria curte. Alexandru Lefter, de 68 de ani, își încheiase activitățile zilnice când, la un moment dat, a observat că una dintre păsările pe care le creștea a căzut în puț. Mânat de dorința de a-și salva orătania, omul a alunecat cu fața în jos, nemaiavând nicio șansă. Trebuie spus că fântâna cu pricina era, de fapt, o improvizație, în loc de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: