Home / Sanatate / Restaurante din Vaslui, pericol pentru clienți

Restaurante din Vaslui, pericol pentru clienți

Inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui (DSP Vaslui) au efectuat, în luna septembrie a acestui, controale în opt unități de profil alimentar, fiind identificate mai multe nereguli.

Acțiunile de control au vizat cinci restaurante, două baruri și o pizzerie, în care s-au descoperit nereguli. Deficiențele identifiacate au constat în condiții de depozitare și a prepararea alimentelor în mod inadecvat, lipsa instruirii personalului care manipulează alimente în ceea ce privește noțiunile fundamentale de igienă, precum și lipsa analizelor medicale periodice sau a analizelor medicale incomplete.

Inspectorii DSP Vaslui au aplicat un număr de șapte avertismente și au întocmit grafice de conformare pentru remedierea problemelor. (G.V.)

Inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui (DSP Vaslui) au efectuat, în luna septembrie a acestui, controale în opt unități de profil alimentar, fiind identificate mai multe nereguli. Acțiunile de control au vizat cinci restaurante, două baruri și o pizzerie, în care s-au descoperit nereguli. Deficiențele identifiacate au constat în condiții de depozitare și a prepararea alimentelor în mod inadecvat, lipsa instruirii personalului care manipulează alimente în ceea ce privește noțiunile fundamentale de igienă, precum și lipsa analizelor medicale periodice sau a analizelor medicale incomplete. Inspectorii DSP Vaslui au aplicat un număr de șapte avertismente și au întocmit grafice…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: