Home » Sport » Arbitru vasluian la un derby ardelenesc

Arbitru vasluian la un derby ardelenesc

Un vasluian a făcut parte din brigada de arbitri care a arbitrat derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj.

Etapa a 9-a a Ligii I s-a terminat cu derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. La un din tușe s-a aflat vasluianul Ovidiu Artene.

Partida s-a terminat 1-0 gazde. Singurul gol a fost marcat în minutul de prelungire a meciului, prin Thiago Lopes.

Arbitrul Ovidiu Artene a mai arbitrat de două ori anul acesta CFR Cluj, pe 6 mai în meciul cu Dinamo, încheiat cu victoria clujenilor, scor 3 la 0, și în meciul cu Oțelul, pe 13 aprilie, încheiat tot cu victoria CFR-ului, scor 1 la 0. În ambele meciuri, acesta a fost asistent.

Ovidiu Artene și-a început meseria de arbitru în 1996, iar în 2007 a devenit asistent în Liga I. A arbitrat meciuri cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. (George VARZARI)

Un vasluian a făcut parte din brigada de arbitri care a arbitrat derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. Etapa a 9-a a Ligii I s-a terminat cu derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. La un din tușe s-a aflat vasluianul Ovidiu Artene. Partida s-a terminat 1-0 gazde. Singurul gol a fost marcat în minutul de prelungire a meciului, prin Thiago Lopes. Arbitrul Ovidiu Artene a mai arbitrat de două ori anul acesta CFR Cluj, pe 6 mai în meciul cu Dinamo, încheiat cu victoria clujenilor, scor 3 la 0, și în meciul cu Oțelul, pe 13 aprilie, încheiat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile