Home / Sanatate / Bârladul sub lupă – Atenție! Pisici spitalicești la joasă înălțime!

Bârladul sub lupă – Atenție! Pisici spitalicești la joasă înălțime!

Persoanele care trec prin fața Spitalului de urgență “Elena Beldiman” din Bârlad pot observa o gașcă de pisici care își face veacul pe pervazul geamurilor de la etajul întâi al clădirii. Ideal ar fi ca atenția celor care trec pe acolo să fie distributivă, căci ar putea fi victimele unei situații comico-tragice, în care să se trezească efectiv cu mâța în cap.

Ieri dimineață, două dintre ele au executat cu grație câteva numere de echilibristică crezând probabil că cineva le va observa spectacolul și vor primi ceva de-ale gurii. Ori se aflau la pândă în speranța că vreun bolnav își va scoate merindele pe geam la răcoare? (R.C.)

Persoanele care trec prin fața Spitalului de urgență "Elena Beldiman" din Bârlad pot observa o gașcă de pisici care își face veacul pe pervazul geamurilor de la etajul întâi al clădirii. Ideal ar fi ca atenția celor care trec pe acolo să fie distributivă, căci ar putea fi victimele unei situații comico-tragice, în care să se trezească efectiv cu mâța în cap. Ieri dimineață, două dintre ele au executat cu grație câteva numere de echilibristică crezând probabil că cineva le va observa spectacolul și vor primi ceva de-ale gurii. Ori se aflau la pândă în speranța că vreun bolnav își…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Nimeni nu dorește postul de director medical al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad?

Spitalul Municipal de Urgență „Elena ...

Medicii de familie au vaccin antigripal gratuit pentru imunizarea populației, în special a grupelor de risc

Medicii de familie din județul ...

CJ Vaslui renunță la construcția unui heliport la Spitalul Județean de Urgențe

de Dănuț CIOBANU Vineri, 15 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: