Home » Sport » CSS Bârlad au avut o prestație bună la Crosul Loteriei

CSS Bârlad au avut o prestație bună la Crosul Loteriei

Competiția s-a desfășurat pe 28 septembrie la București, pe traseul Piața Constituției – Bulevardul Unirii – Piața Alba Iulia, și a adunat la start peste 3.000 de atleți din țară și din străinătate.

Pe un traseu de 5.000 de metri la toate categoriile, CSS Bârlad a adus la start 10 atleți, patru dintre ei obținând clasări în primii 10. Astfel, clubul bârlădean a obținut cea mai bună clasare: locul trei, prin sportiva Mihaela Petrea, la categoria seniori (19-34 ani).

La juniori, sportivii din Bârlad care au ieșit în evidență au fost: Andreea Rusu (locul 9 – categoria 14-18 ani feminin), Teodora Popescu (locul 10) și Teodor Ursu (locul 9), ambii la categoria 11-13 ani.

„Concursul, pentru mine, a fost un test benefic, o verificare pentru campionatul național de cros de la sfârșitul lui octombrie și sunt mulțumit de prestația avută”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenorul CSS Bârlad.

Crosul Loteriei a avut premii în valoare de 80.900 de lei, ce au fost înmânate tuturor celor care au terminat competiția în top 10. Astfel, alergătorii clubului bârlădean, și nu numai, s-au putut bucura de premii între 100 și 1500 de lei, în funcție de categoria și de locul obținut. (Andrei ARSENE)

Competiția s-a desfășurat pe 28 septembrie la București, pe traseul Piața Constituției - Bulevardul Unirii - Piața Alba Iulia, și a adunat la start peste 3.000 de atleți din țară și din străinătate. Pe un traseu de 5.000 de metri la toate categoriile, CSS Bârlad a adus la start 10 atleți, patru dintre ei obținând clasări în primii 10. Astfel, clubul bârlădean a obținut cea mai bună clasare: locul trei, prin sportiva Mihaela Petrea, la categoria seniori (19-34 ani). La juniori, sportivii din Bârlad care au ieșit în evidență au fost: Andreea Rusu (locul 9 - categoria 14-18 ani feminin),…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: