Home » Politic » Încă cinci primari au trecut la PSD!

Încă cinci primari au trecut la PSD!

Patru primari PNL și unul PRM din județul Vaslui au semnat adeziunile la PSD, în baza Ordonanței 55/2014. Aceștia i-au urmat pe alți trei primari care migraseră către aceeași formațiune, în două comune și un municipiu, fiind ales și viceprimarul de la principalul partid de guvernământ.

PSD și-a completat lista de primari în Vaslui cu încă cinci edili, patru de la PNL și unul de la PRM, astfel încât numărul celor care au trecut în județ la principalul partid de guvernământ, potrivit Ordonanței 55/2014, a ajuns la șapte.

Astfel, potrivit oficialilor social-democrați vasluieni, pe lângă edilii de la Huși (independent), Ivești (PNL) și Ibănești (PDL), au semnat adeziunea la PSD primarii din Băcești, Todirești, Ferești și Rafaila, toți foști membri PNL, precum și cel de la Cozmești, singurul, de altfel, din județul Vaslui de la PRM.

Odată cu migrarea acestor primari, în două comune și municipiul Huși au fost schimbați din funcție viceprimarii PNL sau PDL, în locul lor fiind aleși membri PSD, odată cu formarea unor noi majorități.

În județul Vaslui, PSD are acum 52 din cei 86 de primari, cu opt mai mult față de iunie 2012. Pe de altă parte, PNL a pierdut cei mai mulți edili, respectiv cinci, astfel încât numărul primarilor liberali s-a redus la 17 față de ultimele alegeri locale. (Roxana NĂSTASĂ)

Patru primari PNL și unul PRM din județul Vaslui au semnat adeziunile la PSD, în baza Ordonanței 55/2014. Aceștia i-au urmat pe alți trei primari care migraseră către aceeași formațiune, în două comune și un municipiu, fiind ales și viceprimarul de la principalul partid de guvernământ. PSD și-a completat lista de primari în Vaslui cu încă cinci edili, patru de la PNL și unul de la PRM, astfel încât numărul celor care au trecut în județ la principalul partid de guvernământ, potrivit Ordonanței 55/2014, a ajuns la șapte. Astfel, potrivit oficialilor social-democrați vasluieni, pe lângă edilii de la Huși (independent), Ivești (PNL)…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile