Home » Social » Copilul meu Ianis e "cata" de pozne

Copilul meu Ianis e "cata" de pozne

Ianis a ajuns în sânul familiei Zaharia în luna lui Moș Crăciun, acum 1 an și 10 luni, după îndelungi așteptări. Preferă mașinuțele și e „cata” de joacă cu ele în fiecare dimineață, însă nu e dispus să le împartă cu nimeni, cerând ajutor de la mami dacă se naște vreun conflict pe această temă.

Deocamdată, amicii cei mai buni ai lui sunt animalele din curte, pe care le răsplătește cu biscuiți sau pâine șterpelită din dulap, atunci când ai lui nu sunt pe fază.

Când vine ora de culcare, Ianis protestează, dar somnul are arma lui secretă: o pereche de pijămăluțe cu crocodil, la vederea cărora proprietarul lor devine cel mai docil copilaș din lume.

Spre bucuria tuturor, deși Ianis este un copil sensibil, el dă dovadă de strășnicie în fața tuturor piedicilor, în special când vine vorba să se despartă temporar de mami. (R.C.)

Ianis a ajuns în sânul familiei Zaharia în luna lui Moș Crăciun, acum 1 an și 10 luni, după îndelungi așteptări. Preferă mașinuțele și e „cata” de joacă cu ele în fiecare dimineață, însă nu e dispus să le împartă cu nimeni, cerând ajutor de la mami dacă se naște vreun conflict pe această temă. Deocamdată, amicii cei mai buni ai lui sunt animalele din curte, pe care le răsplătește cu biscuiți sau pâine șterpelită din dulap, atunci când ai lui nu sunt pe fază. Când vine ora de culcare, Ianis protestează, dar somnul are arma lui secretă: o pereche…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile