Home » Sport » Două victorii pentru junioarele LPS Vaslui la primul turneu

Două victorii pentru junioarele LPS Vaslui la primul turneu

Echipa de handbal junioare III a LPS Vaslui a jucat cinci meciuri în cadrul primului turneu disputat anul acesta. Formația antrenată de Ramona Popa a reușit două victorii din cinci posibile, obținând șase puncte, lucru care a plasat-o pe locul patru în turneu.

În ultimul meci disputat, vasluiencele au fost învinse de selecționata LPS Iași la o diferență de două goluri, scor 15 – 17.

În cadrul aceluiași turneu, LPS Vaslui a mai întâlnit LPS Suceava, meci terminat cu victoria vasluiencelor, 22 – 30. Partidele cu CS Olympic Suceava, LPS Piatra Neamț și LPS Roman au fost încheiate cu înfrângeri. La finalul turneului, primul loc a fost ocupat de CS Olympia Suceava, acumulând 15 puncte, în timp ce ocupanta locului secund, LPS Iași, a reușit să obțină 12 puncte. Podiumul este completat de LPS Roman, cu 9 puncte. (George VARZARI)

Echipa de handbal junioare III a LPS Vaslui a jucat cinci meciuri în cadrul primului turneu disputat anul acesta. Formația antrenată de Ramona Popa a reușit două victorii din cinci posibile, obținând șase puncte, lucru care a plasat-o pe locul patru în turneu. În ultimul meci disputat, vasluiencele au fost învinse de selecționata LPS Iași la o diferență de două goluri, scor 15 – 17. În cadrul aceluiași turneu, LPS Vaslui a mai întâlnit LPS Suceava, meci terminat cu victoria vasluiencelor, 22 – 30. Partidele cu CS Olympic Suceava, LPS Piatra Neamț și LPS Roman au fost încheiate cu înfrângeri.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: