Home » Justitie » Acțiuni de prevenire a criminalității în județul Vaslui

Acțiuni de prevenire a criminalității în județul Vaslui

Cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalității polițiștii vasluieni au desfașurat ieri activități pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, în special tâlhării.

Anul acesta au fost alese pentru informare Centrele Medico-Sociale pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Nicolae” si „Buna Vestire” din municipiul Vaslui, unde 60 de participanți au fost informați cu privire la actele de violență fizică și verbală. În ideea de a-i face pe cei prezenți să înteleagă cât mai bine lucrurile, activitățile au avut un caracter interactiv, fiind discutate temele mesaj din cadrul filmelor educative.

Participanții au primit din partea polițiștilor și sfaturi utile referitoare la prevenirea celor mai frecvente tâlhării comise prin smulgere. Acțiuni similare au avut loc în toate orașele din județ. (R.C.)

Cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalității polițiștii vasluieni au desfașurat ieri activități pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, în special tâlhării. Anul acesta au fost alese pentru informare Centrele Medico-Sociale pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Nicolae” si „Buna Vestire” din municipiul Vaslui, unde 60 de participanți au fost informați cu privire la actele de violență fizică și verbală. În ideea de a-i face pe cei prezenți să înteleagă cât mai bine lucrurile, activitățile au avut un caracter interactiv, fiind discutate temele mesaj din cadrul filmelor educative. Participanții au primit din partea polițiștilor și sfaturi utile referitoare la prevenirea celor mai frecvente tâlhării…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. hai mah,basinosii astea de la ,tragi apa cand auzi de ei

  2. daca vrea sa te bata,te bate si cu gaboru` langa tine :))

%d blogeri au apreciat: