Home » Sport » Concurs de biciclete la Bârlad

Concurs de biciclete la Bârlad

URB lansează o nouă competiție sportivă locală. Prima ediție a concursului de biciclete organizat de SC Rulmenți SA Bârlad așteaptă la start peste 100 de participanți. Competiția se va desfășura duminică, 5 octombrie, de la ora 11, pentru cicliștii de peste 14 ani, urmând ca apoi competiția să se mute în Grădina Publică, pentru cursa celor cu vârsta sub 14 ani.

Concurenții din cele cinci categorii de peste 14 ani vor pleca din fața cantinei societății organizatoare (str. Republicii nr. 320) și vor avea de acoperit în jur de cinci kilometri. Cei sub 14 ani vor fi împărțiți pe două categorii (tot în funcție de vârstă) și se vor întrece pe parcursul a 800 de metri pe aleile Grădinii publice.

„Pentru acest concurs vom înmâna premii în valoare de 5.000 de dolari. Primii doi clasați la fiecare categorie vor fi premiați cu câte o bicicletă. Pentru celelalte locuri nu s-a stabilit încă premiul. La final, toți sportivii vor primi câte un tricou și o șapcă”, ne-a declarat Narcis Vicol, reprezentantul organizatorilor.

Pentru această competiție, Rulmenți SA a stabilit un regulament de participare, ce poate fi descărcat de pe site-ul societății, dar care va fi prezentat și la start. Toți concurenții vor trebui să semneze pentru luarea la cunoștința și pentru asumarea prevederilor stabilite.

Organizatorii speră să fie o competiție frumoasă și fără evenimente. Înscrierile se mai pot face până astăzi la ora 15, sau la startul competiției, doar dacă organizatorii vor considera că numărul celor prezenți va fi mai mic decât cel preconizat. (Andrei ARSENE)

URB lansează o nouă competiție sportivă locală. Prima ediție a concursului de biciclete organizat de SC Rulmenți SA Bârlad așteaptă la start peste 100 de participanți. Competiția se va desfășura duminică, 5 octombrie, de la ora 11, pentru cicliștii de peste 14 ani, urmând ca apoi competiția să se mute în Grădina Publică, pentru cursa celor cu vârsta sub 14 ani. Concurenții din cele cinci categorii de peste 14 ani vor pleca din fața cantinei societății organizatoare (str. Republicii nr. 320) și vor avea de acoperit în jur de cinci kilometri. Cei sub 14 ani vor fi împărțiți pe două…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: