Home » Sport » CSS Bârlad, meci greu cu juniorii steliști

CSS Bârlad, meci greu cu juniorii steliști

CSS under 19 Bârlad va încerca să facă o figură frumoasă în meciul cu Steaua București. Această partidă face parte din etapa a treia a Campionatului național U 19 și se va juca sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Ghencea II din București.

„Meciul cu Steaua este unul extraordinar de greu. Jucăm cu echipa vicecampioană de anul trecut la under 18. Va fi un meci echilibrat și sper din suflet ca băieții să «asculte partitura de joc»”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar Bârlad.

După două etape, CSS Bârlad se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, fiind devansată de CSA CSS Steaua București și CS Cleopatra Mamaia, ambele cu 10 puncte. (A.A.)

CSS under 19 Bârlad va încerca să facă o figură frumoasă în meciul cu Steaua București. Această partidă face parte din etapa a treia a Campionatului național U 19 și se va juca sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Ghencea II din București. "Meciul cu Steaua este unul extraordinar de greu. Jucăm cu echipa vicecampioană de anul trecut la under 18. Va fi un meci echilibrat și sper din suflet ca băieții să «asculte partitura de joc»", ne-a declarat Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar Bârlad. După două etape, CSS Bârlad se află pe locul al treilea, cu 5…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: