Home » Social » Incendii de amploare la început de octombrie

Incendii de amploare la început de octombrie

Pompierii din județ au intervenit la trei incendii în primele două zile de octombrie. Prima intervenție a fost în cursul nopții de 1 octombrie pentru a stinge un incendiu produs la o gospodărie din localitatea Cozmești. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă, cu posibilitatea de a se propaga la locuință. Flăcările au distrus o magazie din lemn, pe o suprafață de 16 mp, o tonă de știuleți porumb și aproximativ 2,5 mc de lemne de foc. Conform primelor cercetări, incendiul a fost generat de o scânteie purtată de vânt și căzută pe materiale combustibile.

Pompierii din Murgeni au intervenit în după-amiaza aceleeași zile pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată. Focul s-a manifestat pe raza localității Cârja și a afectat o suprafață de 20.000 de mp.

La aceste două incendii a fost trimisă doar o autospecială de intervenție.

A treia intervenție a fost și cea mai dificilă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge un incendiu din cătunul Bunghelești, din comuna Tanacu. Focul s-a manifestat la un depozit de furaje, arzând în jur de 100 de tone. Intervenția a început ieri, în jurul orei 12 și încă era în desfășurare la închiderea ediției. (A.A.)

Pompierii din județ au intervenit la trei incendii în primele două zile de octombrie. Prima intervenție a fost în cursul nopții de 1 octombrie pentru a stinge un incendiu produs la o gospodărie din localitatea Cozmești. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă, cu posibilitatea de a se propaga la locuință. Flăcările au distrus o magazie din lemn, pe o suprafață de 16 mp, o tonă de știuleți porumb și aproximativ 2,5 mc de lemne de foc. Conform primelor cercetări, incendiul a fost generat de o scânteie purtată de vânt și căzută pe materiale combustibile. Pompierii din Murgeni au intervenit în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: