Home » Administratie » Înghesuială mare la instruirea pentru alegeri

Înghesuială mare la instruirea pentru alegeri

Ieri, câteva zeci de persoane, potențiali președinți și locțiitori în cadrul birourilor electorale din secțiile de votare, s-au îngrămădit în Sala „Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui, pentru a fi instruite cu privire la metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor.

Biroul Electoral Județean Vaslui i-a convocat ieri doar pe cei care nu au mai mai deținut asemenea funcții în anii anteriori, însă la instruire a participat cine a vrut, încât unii din cei prezenți au fost nevoiți să asculte cele ce se discutau în sală de pe hol. Unii s-au așezat pe postamentul din interiorul sălii, deoarece nu au avut loc pe scaune. Cei care au mai fost instruiți au fost invitați să părăsească sala, dar la solicitare a răspuns doar un grup de persoane din comuna Tanacu. Restul și-au apărat ferm scaunele… Să sperăm că după atâta instruire, nu vor mai exista greșeli din partea membrilor sau a conducerii secțiilor în care se va vota. (Bogdan RUSU)

Ieri, câteva zeci de persoane, potențiali președinți și locțiitori în cadrul birourilor electorale din secțiile de votare, s-au îngrămădit în Sala "Ștefan cel Mare" a Consiliului Județean Vaslui, pentru a fi instruite cu privire la metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor. Biroul Electoral Județean Vaslui i-a convocat ieri doar pe cei care nu au mai mai deținut asemenea funcții în anii anteriori, însă la instruire a participat cine a vrut, încât unii din cei prezenți au fost nevoiți să asculte cele ce se discutau în sală de pe hol. Unii s-au așezat pe postamentul din interiorul sălii, deoarece nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. eh,ce mare lucru,tot aia sunt care au mai fost,ce mare instruire,uite asa,sa se piarda timpul,sa nu se faca altceva mai bun,”ard gazul degeaba”

  2. e interesu` mare,cred si eu…pan la urma iese cine vrea masonii,nu cine vrea poporul