Home » Administratie » Înghesuială mare la instruirea pentru alegeri

Înghesuială mare la instruirea pentru alegeri

Ieri, câteva zeci de persoane, potențiali președinți și locțiitori în cadrul birourilor electorale din secțiile de votare, s-au îngrămădit în Sala „Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui, pentru a fi instruite cu privire la metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor.

Biroul Electoral Județean Vaslui i-a convocat ieri doar pe cei care nu au mai mai deținut asemenea funcții în anii anteriori, însă la instruire a participat cine a vrut, încât unii din cei prezenți au fost nevoiți să asculte cele ce se discutau în sală de pe hol. Unii s-au așezat pe postamentul din interiorul sălii, deoarece nu au avut loc pe scaune. Cei care au mai fost instruiți au fost invitați să părăsească sala, dar la solicitare a răspuns doar un grup de persoane din comuna Tanacu. Restul și-au apărat ferm scaunele… Să sperăm că după atâta instruire, nu vor mai exista greșeli din partea membrilor sau a conducerii secțiilor în care se va vota. (Bogdan RUSU)

Ieri, câteva zeci de persoane, potențiali președinți și locțiitori în cadrul birourilor electorale din secțiile de votare, s-au îngrămădit în Sala "Ștefan cel Mare" a Consiliului Județean Vaslui, pentru a fi instruite cu privire la metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor. Biroul Electoral Județean Vaslui i-a convocat ieri doar pe cei care nu au mai mai deținut asemenea funcții în anii anteriori, însă la instruire a participat cine a vrut, încât unii din cei prezenți au fost nevoiți să asculte cele ce se discutau în sală de pe hol. Unii s-au așezat pe postamentul din interiorul sălii, deoarece nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. e interesu` mare,cred si eu…pan la urma iese cine vrea masonii,nu cine vrea poporul

  2. eh,ce mare lucru,tot aia sunt care au mai fost,ce mare instruire,uite asa,sa se piarda timpul,sa nu se faca altceva mai bun,”ard gazul degeaba”

%d blogeri au apreciat: