Home » Justitie » Reținut pentru tâlhărie

Reținut pentru tâlhărie

Un tânăr din Huși a fos arestat pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost dat în urmărire pe 30 septembrie, după ce jefuit o tânără în plină stradă. Tânărul i-a smuls portofelul în care avea documente personale și suma de 549 de lei și i-a sustras și telefonul mobil.

Tânărul, pe nume Dragoș B., a fost reținut în aceeași zi cu toate obiectele sustrase asupra lui. El a fost prezentat la Parchetul de lângă judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. El este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în luna aprilie a acestui an. (A.A.)

Un tânăr din Huși a fos arestat pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost dat în urmărire pe 30 septembrie, după ce jefuit o tânără în plină stradă. Tânărul i-a smuls portofelul în care avea documente personale și suma de 549 de lei și i-a sustras și telefonul mobil. Tânărul, pe nume Dragoș B., a fost reținut în aceeași zi cu toate obiectele sustrase asupra lui. El a fost prezentat la Parchetul de lângă judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. El este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: